CARAMEL SUGAR FREE – syrop bezcukrowy karmelowy 0,7ltr
Karmel, czyli karemelizowany cukier, tradycyjnie otrzymywany jest w wyniku roztapiania się cukru. Bogaty smak i kolor karmelu pochodzą z procesu ogrzewania i stopienia cukru. Syrop MONIN Bezcukrowy Karmelowy jest robiony z sukralozy- bezkalorycznego słodzika. Sukraloza jest bezpośrednio otrzymywana z cukru: jest słodka i nie ma metalicznego posmaku, który obecny jest przy innych słodzikach. Syrop ten był wielokrotnie testowany i został zatwierdzony w 1991 roku. Jest bezpieczny dla wszystkich: dzieci, kobiet w ciązy, diabetyków. Ciesz się pełnią smaku karmelu… z czystym sumieniem!
BARWA:
Ciemny bursztyn z lekkim żółtym przebłyskiem.
SMAK:
Słodki i mocny aromat karmelu. Długo utrzymujący się smak.
ZASTOSOWANIA:
Kawy, latte, cappuccino, martini, soki, herbaty
HAZELNUT SUGAR FREE – syrop bezcukrowy orzechowy 0,7ltr
Mimo, że orzech laskowy był już doceniany w czasach starożytnych to jego ogromna popularność w dzisiejszych czasach jest po części dzięki branży kawowej. Są dwie metody zbierania orzechów: pierwsza to czekanie aż same spadną lub poprzez trzęsienie drzewem orzechowca. Dzięki syropowi MONIN Bezcukrowy Orzech nie trzeba niczym trząść by móc otrzymać świeży smak orzechu i wzbogacić nim smak swoich napojów! Syrop MONIN Bezcukrowy Orzech robiony jest z sukralozy- bezkalorycznego słodzika. Sukraloza jest bezpośrednio otrzymywana z cukru: jest słodka i nie ma metalicznego posmaku, który obecny jest przy innych słodzikach. Syrop ten był wielokrotnie testowany i został zatwierdzony w 1991 roku. Jest bezpieczny dla wszystkich: dzieci, kobiet w ciązy, diabetyków. Ciesz się pełnią smaku orzechów… z czystym sumieniem!
BARWA:
Złoty
SMAK:
Aromat świeżych orzechów laskowych z lekką nutą migdału i wanilii.
ZASTOSOWANIA:
Drinki deserowe, martini, latte, cappuccino, americano
VANILLA SUGAR FREE – syrop bezcukrowy waniliowy 0,7ltr
Żeby stworzyć najlepszy syrop waniliowy na świecie, trzeba zacząć od najlepszego ekstraktu z wanilii na świecie. Od ponad 90 lat MONIN używa najlepszego ekstraktu wanilii prosto z Madagaskaru. To właśnie dzięki temu ekstraktowi smak wanilii w produktach MONIN jest tak wyjątkowy. Sprawdź jak MONIN Wanilia zamieni Twoje napoje w coś jeszcze bardziej wyjątkowego! MONIN Bezcukrowa Wanilia robiony jest z sukralozy- bezkalorycznego słodzika. Sukraloza jest bezpośrednio otrzymywana z cukru: jest słodka i nie ma metalicznego posmaku, który obecny jest przy innych słodzikach. Syrop ten był wielokrotnie testowany i został zatwierdzony w 1991 roku. Jest bezpieczny dla wszystkich: dzieci, kobiet w ciązy, diabetyków. Ciesz się pełnią smaku wanilii… z czystym sumieniem!
BARWA:
Lekki bursztyn.
SMAK:
Intensywny waniliowy aromat. Długotrwały smak.
ZASTOSOWANIA:
Latte, cappuccino, americano, mrożone kawy, soki, martini, drinki deserowe